top
NYE STILLINGER: Bright Performance søker flere medarbeidere som vil ha oppgaver og utfordringer på linje med de store rådgivermiljøene i Oslo og Stockholm, men som ønsker å arbeide ut fra fantastiske omgivelser i Fredrikstad. Foto: Bright Performance.

Bright Performance søker etter to nye bedriftsrådgivere

Bright Performance er et kjent fagmiljø for bedriftsledere som skal forbedre, utvikle, omstille eller selge bedrifter. Med base i Fredrikstad søker de nå etter flere dyktige rådgivere.  

Bright Performance er et sterkt rådgivermiljø i Fredrikstad med lang erfaring med ledelse og bedriftsutvikling, og har spisskompetanse innenfor eierskifte, forbedringsarbeid og mer krevende omstillinger. 

Vi søker flere medarbeidere som vil ha oppgaver og utfordringer på linje med de store rådgivermiljøene i Oslo og Stockholm, men som ønsker å arbeide ut fra fantastiske omgivelser i Fredrikstad. 

Vi er et lite selskap nasjonalt, men store nok til å ta i omfattende prosjekter. Lokalt er vi dog en betydelig størrelse, sier daglig leder Tore Bossum. 

– Vi jobber for utrolig spennende kunder og søker derfor to nye kolleger. En som kan forsterke oss på forbedringsarbeid (ledelse, strategi, lean) og en som kan mye om eierskifte (M&A), forteller han. 

Bright Performance leverer tjenester til kunder i hele Norge, men har mest å gjøre for oppdragsgivere på Østlandet. 

– Vi er et lite, men handlekraftig fagmiljø hvor hver enkelt rådgiver har stor frihet til å forme sin egen arbeidshverdag. Våre rådgivere kan selv velge hvilke prosjekter de ønsker å arbeide med. Vi søker primært dyktige medarbeidere med erfaring fra eierskifte, forbedring- og omstillingsarbeid, sier Bossum. 

Vi skal ha det interessant og hyggelig på jobben

Stillingen som bedriftsrådgiver i Bright Performance stiller høye krav til å levere kvalitet, gjennomføre gode prosjekter og skape verdier for kunder, men det stilles også krav til å bidra som kollega. 

– Vi tar det veldig alvorlig å ha det hyggelig på jobben. Østfoldinger er blide folk, og det er viktig at våre nye kolleger i Fredrikstad bidrar til å skape en hyggelig arbeidsplass, sier Bossum.

Vi tilbyr faglige utfordringer, men også en rekke andre fordeler:   

  • En faglig krevende og utfordrende stilling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En selvstendig stilling
  • Godt fagmiljø og samarbeid med kompetente kolleger
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Stor påvirkning på egen og felles hverdag
  • Et partnerprogram med mulighet for fullt medeierskap 
  • Holder til i historiske lokaler sentralt i Fredrikstad

Bright Performance har kontorer på Tollboden i Fredrikstad sammen med et større fagmiljø med forretningsadvokater, eiendomseksperter og ulike rådgivere. 

– Vi jobber i trivelige lokaler i et historisk bygg med utsikt mot elva og idylliske Gamlebyen. Det er kort vei til Fredrikstad stasjon, noe som gjør det enkelt å pendle. Her ligger alt til rette for at du vil få en spennende, givende og hyggelig jobb, forteller Tore Bossum.

Er du interessert i jobben som bedriftsrådgiver i Bright Performance? Ta kontakt på tlf 995 11 424 eller mail tore.bossum@mybright.no