top

Lars Erik Myhre, Senior Bedriftsrådgiver hos Bright Performance AS, overtar midlertidig som daglig leder i Lett-Tak Systemer

Bright har vært engasjert siden høsten 2019 for å bidra til å effektivisere driften i Lett-Tak.

Fra 16. mars 2020 går Lars Erik Myhre i Bright inn i rollen som midlertidig daglig leder, etter at Stein Erik Kvam slutter i stillingen. Lars Erik har sin faglige bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU, og vil ivareta lederrollen til ny daglig leder er på plass. Stein Erik Kvam overtok som leder av Lett-Tak Systemer i 2016, og har ledet virksomheten i en periode med betydelig behov for omstilling, og da spesielt med fokus på styringssystemer og sikkerhet. Lett-Tak ser klare resultater av arbeidsinnsatsen som Kvam har lagt ned som daglig leder, og videre drift bygger på dette gode arbeidet.

Lett-Tak Systemer AS er en landsdekkende bedrift som konstruerer og installerer taksystemer skreddersydd etter kundens ønsker.
Selskapet ble etablert i 1980 og ble kåret til årets Larvikbedrift i 1995, og årets industribedrift i Vestfold i 1997. Fabrikken ligger i Larvik, og har fem produksjonslinjer med en produksjonskapasitet på ca 300 000 m² tak i året. De omsetter for oppunder 300 millioner kroner årlig og har vært og er en foregangsbedrift innen industrialisert bygging i Norge. Lett-Tak-elementene produseres på bestilling, og leveres til både inn- og utland med hovedvekt på Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Island.

Bright Performance bistår Lett-Tak med omstilling og helhetlig forbedringsarbeid for å løfte hele deres verdikjede.
Bright leverer lønnsomhetsutvikling gjennom å utvikle bærekraftige strategier, god ledelse og virkningsfulle forbedringsprogrammer

Bright takker for tilliten og ser frem til å skape gode resultater sammen med dyktige medarbeidere, engasjerte ledere og gode eiere.