top

Om Bright Performance

Bright Performance ble etablert i 1987 og er et rådgivermiljø i Fredrikstad med bred faglig kompetanse. Våre seniorrådgivere har solid erfaring fra bedriftsutvikling og besitter spisskompetanse innen omstilling og forbedringsarbeid.

Bright Performance har også et solid nettverk med tilgang på ekspertise utover de områdene vi selv er sterke på. Vår drivkraft er ønsket om å skape verdier for kunden gjennom å tilføre kompetanse og veiledning i nødvendige endringsprosesser.

Bright Performance og våre rådgivere kjennetegnes av verdiene RAUS, TROVERDIG og RESULTATDREVET.

RAUSHET innebærer at vi byr på oss selv og vårt nettverk for å løse kundens utfordringer. Vi anbefaler alltid den løsningen som er best for kunden, selv i situasjoner hvor det ikke kommer oss direkte til gode. Vårt hovedfokus er ikke å selge dager eller timer, men å lede bedriften din gjennom forbedrings- og endringsprosesser slik at dere står rustet for å møte nye rammebetingelser.

TROVERDIGE er vi gjennom vår kompetanse og erfaring. Vi er forbereder oss godt i møte med nye prosjekter og er alltid oppdatert innen våre fagfelt. Vi vil aldri påta oss oppdrag fra dine konkurrenter uten din aksept.

RESULTATDREVET betyr at vi skaper verdier som varer over tid. Gjennom å involvere ledere og ansatte i gode prosesser, driver vi gjennom nødvendige endringer og står i oppdragene til resultatene er sikret.

Fakta

  • Etablert 1987
  • Eiet og drevet av partnere
  • Norsk og selvstendig fagmiljø
  • Syv senior bedriftsrådgivere
  • Spesiell ekspertise på omstilling og forbedringer
  • Sterkt kundefokus
  • Erfaring innen industri, byggevareindustri, kjeder, kapitalvarer, bygg og anlegg samt teknologibedrifter

Kontaktinformasjon

Vi har parkering rett utenfor kontoret og ligger i nærhet til Fredrikstad jernbanestasjon (Vy).

Toldbodbrygga 2, 1606 Fredrikstad

69 10 10 00

post@mybright.no

regnskap@mybright.no