top

Om Bright

Bright er det fagmiljøet du behøver når alvorlige problemer må løses eller når spennende muligheter skal utnyttes. Enten du selv aner hva som skal gjøres, eller om du bare kjenner på symptomene, vil rådgivere med lang ledererfaring raskere kunne stille riktig diagnose og sette rett agenda med hva som må gjøres for å få resultater.

Det er det vi mener med å «få de riktige tingene til å skje».

Du møter flinke og ålreite mennesker i Bright. Folk som det er godt å jobbe sammen med. Skal vi jobbe bra sammen er det ikke nok å være høyt kvalifiserte eller godt utdannet. Selv om vi i Bright faglig matcher de beste i bransjen har vi beholdt evne til å se helhet og kan snakke godt med folk på alle nivåer.

Bright og våre rådgivere skal kjennetegnes av våre verdier; Raus, Troverdig og Resultatdrevet.

Raushet innebærer at du skal kjenne på at vi er opptatt av at du oppnår dine mål. At vi skaper muligheter for deg. At vi deler alt vi har av fag og nettverk, og at du fremsnakkes. Vi vil at du lykkes.

Troverdige er vi først når vi forstår din hverdag og dine utfordringer inngående og basert på fakta. Det er viktig for oss å stille gode spørsmål og også å utfordre tidligere valg, andres meninger og dine perspektiver. Om ikke vi kan sette en ny og rett agenda blir det neppe gjort.

Det å være resultatdrevet betyr at vi skaper ekte verdier. Som regel gjennom å involvere ledere og ansatte i gode prosesser, drive gjennom nødvendige endringer og stå i oppdragene til resultatene er sikret.

Fakta

  • Etablert 1987
  • Spesialister på utvikling av mennesker og prosesser
  • Eid og drevet av partnere
  • Norsk og selvstendig fagmiljø
  • 9 senior bedriftsrådgivere
  • 7 arbeidsfelt med spesiell ekspertise på Omstilling og Forbedringer
  • Sterkt kundefokus
  • Betydelig bransjeerfaring innen industri, byggevareindustri, kjeder, kapitalvarer, bygg og anlegg samt teknologitunge bedrifter.

Kontaktinformasjon

Vi har parkering rett utenfor kontoret og ligger i nærhet til Fredrikstad jernbanestasjon (Vy).

Toldbodbrygga 2, 1606 Fredrikstad

69 10 10 00

post@mybright.no

regnskap@mybright.no